Velkommen til gjesteboken for Båtskolen Poseidon

Tilbake til hovedsiden

logo

Skriv din hilsen

Melding 274 av 289
Fra: Astrid H. Johansen
Bosted: Stord
Sendt: 14/2-17 09:36

Etter å ha vurdert flere båtskoler, er jeg glad for at valget falt på Båtskolen Poseidon. Med en kombinasjon av opplæring på nett og langhelgsamling I Stavanger, har selv travle småbarnsmødre tid til å gjennomføre kurs og opplæring. Ved å gjennomføre seilas I mørke, falt mange brikker på plass I forståelse av fyr og lykter, og lanternebruk. Takk til Jan og Sandnes for en god samling, og jeg ser frem til neste samling.

Melding 273 av 289
Fra: Henriette
Bosted: Fitjar
Sendt: 13/2-17 16:46

Tusen takk for eit kanon opphold der hos dåke. Va kjekke folk på kurset og flott kursholder og👌🏽 Kjekt at me fekk prøva å kjøra båten der hos deg. Tusen takk

Melding 272 av 289
Fra: Svein E. Abrahamsen
Bosted: Sandnes
Sendt: 13/2-17 16:18

Etter å ha kommet vel gjennom første del av D5L med både praksishelg og eksamen kan jeg konkludere med at dette er både kjekt og nyttig. Spesielt helgeturen opp til Bekjarvik er minnerik når den foregikk på den mørkeste helgen i vinter, der betydning av fyrlykter fikk en ny mening.

Jan Welde har evnen til å engasjere med sin lune humor, brede skippererfaring og store maritime kompetanse. Dette kurset anbefales for alle med interesse for sjø og båtliv.

Melding 271 av 289
Fra: Magnus Nikoma Haugen
Bosted: Tromsø
Sendt: 13/2-17 15:56

Tusen takk for en veldig bra kurshelg. Veldig lærerikt. Praksistur med instrumentbruk, lanterner og lykter/fyr er svært verdifullt. Mye enklere å lære i praksis enn bare med teori. Flotte kurslokaler i Sandnes.

Melding 270 av 289
Fra: Frode Sandstad
Bosted: Stord
Sendt: 13/2-17 10:16

Da nærmer det seg slutten av en aktiv kurshelg på Sandnes. Nå gjenstår bare eksamen, og den kan lett gå bra. Mye stoff, på kort tid. Absolutt å anbefale. Veldig inspirerende inspirerende og dyktig instruktør, kombinert med lærerik praksistur i mørket gir utrolige resultater😉 Dette har vært kjekt.

Skriv din hilsen

289 innlegg i gjesteboken

Copyright © Lars H. Helgesen