Velkommen til gjesteboken for Båtskolen Poseidon

Tilbake til hovedsiden

logo

Det er dessverre ikke mulig å skrive nye innlegg nå pg. av en feil.Skriv din hilsen

Melding 340 av 340
Fra: Viljar
Bosted: Stavanger
Sendt: 7/8-23 12:24

Det er vanskelig å beskrive med ord hvor utrolig kunnskapsrik, morsom og pedagogisk dyktig Jan Welde ved Båtskolen Poseidon er. Det er en ren fornøyelse å være på kurs her.

Det var ingen andre kursholdere som ble vurdert når jeg nå skulle ta D5L sertifikat. Jeg tok båtførerbevis kurset til Båtskolen Poseidon for 17 år siden. Minner fra den gang om hvor lærerikt og inspirerende det var å være på kurs hos Båtskolen Poseidon stemte godt over ens med erfaringen jeg sitter igjen med etter et gjennomført D5L kurs.

Jeg skulle ønske flere lærere, forelesere og professorer i vårt skole- og utdanningssystem var like flinke som Jan Welde er i å formidle informasjon på en interessant, entusiastisk og lærerik måte. Takk for nå, og jeg ser frem til å ta utvidelsen D5LA senere!

Melding 339 av 340
Fra: Torgeir
Sendt: 31/3-23 09:23

Takk for et lærerikt og kjekt D5L-kurs. I dag ble sertifikatsøknaden godkjent, og jeg kan gå sommeren i møte med mer kunnskap i bagasjen :-)
Praksisturen fra Hundvåg til Bekkjarvik ga nyttig bruk av teori i praksis. Spesielt samarbeidet på broen var nyttig lærdom for meg som er vant med å ha alt ansvar alene.

Melding 338 av 340
Fra: Mads Nesvik
Sendt: 30/3-23 16:19

Tusen takk Jan for god opplæring og fine turer på sjøen.
Jeg kan ikke annet enn å varmt anbefale Poseidon Baatskolen til andre som går å tenker tanken om D5L/A D6!Melding 337 av 340
Fra: Oddbjørn Johnsen
Bosted: Stavanger
Sendt: 29/3-23 22:47

All takk til deg Jan som loste oss trygt og godt gjennom trange teori-farvann, regelverk, pugging og beregninger til D5L eksamen..
Du e goe så holde ud me oss😇
Også en stor takk til mesterbakeren hjemme hos deg som leverte herlig kaffemat hver kurskveld🌹🌹

Melding 336 av 340
Fra: øystein Svendsen
Sendt: 28/3-23 22:42

Da er D5L sertifikatet vel i havn, etter mange lærerike, ukentlige kurskvelder gjennom 5 måneder. Praksisturen fra Stavanger til Austevoll/ retur i januar måned var også veldig lærerik. Jan Welde har et hav av kunnskaper og er en dyktig pedagog. Hans D5L kurs anbefales på det varmeste.

Skriv din hilsen

340 innlegg i gjesteboken

Copyright © Lars H. Helgesen