Velkommen til gjesteboken for Båtskolen Poseidon

Tilbake til hovedsiden

logo

Skriv din hilsen

Melding 306 av 306
Fra: Rolf Pettersen
Bosted: Stavanger
Sendt: 12/4-19 08:51

Høst og vinter er forbi. Det samme er jobben med D5L og D5LA. Takker deg Jan og alle med studenter for at dette har vært en fin tid. Det kjekkeste var kanskje turen med Poseidon II til Bekjarvik. Å stå til rors i mørke mellom holmer og skjær ved Bømlo og Stord, og navigere etter lykter og instrumenter på broen var en opplevelse en ikke glemmer. Nysgjerrigheten til å lære mer ble vekt og sekstant er innkjøpt.
Takker Jan

Melding 307 av 306
Fra: Allan
Bosted: Bergen
Sendt: 3/4-19 20:38

Da var D5LA kurset gjennomført og vi gleder oss til videre kursing hos Båtskolen og Jan Welde sin deling av kunnskap og erfaringer :-) :-)

Melding 304 av 306
Fra: Marius Witte
Bosted: Longyearbyen/Alta
Sendt: 19/3-19 17:49

Super langhelg med D5l kurs ombord i Sandnes. Navigasjon er et tema man må jobbe med for å komme seg igjennom, men Jan er en mann med mye kunnskap og evne til å lære denne bort. Ser fram til neste samling i begynnelsen av april. Stor takk til de på kjøkkenet som stilte opp med rikelig av god mat.

Melding 303 av 306
Fra: Vebjørn Schjølberg
Bosted: Alta/Svalbard
Sendt: 19/3-19 17:48

Jeg valgte å ta D5L kompaktkurs hos Jan pga. travle dager. I forkant av kurset hørte fra mange at D5L kurset kan være vanskelig og mye stoff samtidig. Men med Jan som instruktør er det ingen problem, denne mannen kan virkelig alt og ekstremt flink til å lære bort. Dette kurset kan virkelig anbefales, det er nesten så jeg får lyst til å ta det en gang til.
Også må jeg skryte litt av M/S Sandnes for fantastisk oppvartning gjennom hele kurs helgen.

Melding 302 av 306
Fra: Eirik Schau
Bosted: Isdalstø
Sendt: 21/2-19 14:31

Akkurat ferdig med Navigasjonsdelen i D5L kurset. Kurset var delvis ombord på M/S Sandnes og Jan Welde sin Posiedon II. M/S Sandnes skapte en flott atmosfære rundt kurset, vi bodde og spiste ombord. Maten var god norsk mat, så byssen skuffet aldri!
Jan Welde er entusiastisk og oppriktig interesert i det han driver med, hans pågangsmot smittet over og det ble lange, men utrolig lærerike dager! På den praktiske delen ombord på Poseidon II var Jan tryggheten selv, utrolig lærerikt og godt faglig innhold! Dette kurset kan trygt anbefales!

Skriv din hilsen

306 innlegg i gjesteboken

Copyright © Lars H. Helgesen