Velkommen til gjesteboken for Båtskolen Poseidon

Tilbake til hovedsiden

logo

Skriv din hilsen

Melding 314 av 319
Fra: Tore Torkildsen
Bosted: Kristiansand
Sendt: 18/2-20 21:20

Kompaktkurset for D5LA var en like positiv opplevelse som D5L kurset vinteren 2017-2018.
Dyktig instruktør med et kunnskapsnivå som imponerer. Takk Jan for kurs med utfordrende stoff som du formidler på en praktisk måte.

Melding 313 av 319
Fra: Jan Erik Jensen
Bosted: Norge
Sendt: 5/2-20 23:30

Takk, Jan, for et lærerikt og meget godt D5L-kurs! Først nå vet jeg hvor lite jeg visste! Gleder meg til å ta fatt på gjenværende A-en. Om jeg skal trekke fram ett moment i kurset som var av avgjørende betydning så var det praksisturen og seilasen fra Hundvåg - Bekkjarvik - Hundvåg! Uten denne praksisturen hadde det vært tyngre å forstå teorien og teorien hadde også lettere sluppet taket etter kurset.

Melding 312 av 319
Fra: Lars RB
Sendt: 28/1-20 13:16

Takk for en fantastisk tur Hundvåg-Bekkjarvik-Hundvåg. Jeg gleder meg til å ta fatt på resten av kurset. Klasseromsundervisning på Montebello, og den slags opplegg, som enkelte andre D5L-kurs baserer seg på, kan knapt sammenliknes.

Melding 311 av 319
Fra: Hans Egil Eckhoff
Bosted: Stavanger
Sendt: 27/1-20 13:38

Tusen takk for flott oppfriskningskurs for fritidsskipper. Fantastisk tur med kunnskapsrike, lærevillige og hyggelige skippere. Den praktiske delen av denne opplæringen har jeg erfart er uhyre viktig for at kunnskapen skal sitte.
Jeg vil anbefale alle båtinteresserte å ta fritidsskipperkurs med praktisk utsjekk inkludert seiling i mørke. Dette er læring for livet, og for å beholde livet!
Takk for turen ledet av Jan Velde, engasjert, dyktig og rolig som alltid.

Melding 310 av 319
Fra: Nina Heggelund
Bosted: Lørenskog
Sendt: 27/1-20 00:36

Tusen takk for supert "oppfriskingskurs" for oss som tok D5LA for en tid tilbake! Teori-repetisjon på "Sandnes", etterfulgt av nyttig og hyggelig "tokt" tur-retur Stavanger - Bekkjarvik, var et flott og relevant opplegg for oss som ønsket litt repetisjon både av ferdigheter og teori. Noen av oss lærte faktisk også noe nytt, i tillegg til å bli minnet om alt vi engang har kunnet . Og ikke minst: Vi fikk økt selvtillit til å praktisere det vi faktisk kan, takket være Jans unike kombinasjon av pedagogiske evner, lange erfaring, faglige dyktighet, og store menneskekunnskap. TAKK for turen!
😀

Skriv din hilsen

319 innlegg i gjesteboken

Copyright © Lars H. Helgesen