Velkommen til gjesteboken for Båtskolen Poseidon

Tilbake til hovedsiden

logo

Skriv din hilsen

Melding 275 av 280
Fra: Trond Taraldsøy
Hjemmeside: http://sychablis.blogspot.no/
Bosted: Stord
Sendt: 14/2-17 11:42

Da er jeg hjemme igjen etter en flott langhelg i Stavanger. De 5 dagene om bord på MS Sandnes gjekk utrulig fort. Kompaktkurset hos Båtskolen Poseidon med lærer Jan Welde var helt topp.
Jan viste seg som en dyktig og kunnskapsrik pedagog, med mange gode og morsomme historier underveis.
Må også nevne at vi hadde en flott båttur med Poseidon i fint vær og måneskinn.
Nå ser jeg fram til del to av kurset om noen uker. Og lære mer om båt og sjø i lag med hyggelige «studenter» fra hele landet.

Melding 274 av 280
Fra: Astrid H. Johansen
Bosted: Stord
Sendt: 14/2-17 09:36

Etter å ha vurdert flere båtskoler, er jeg glad for at valget falt på Båtskolen Poseidon. Med en kombinasjon av opplæring på nett og langhelgsamling I Stavanger, har selv travle småbarnsmødre tid til å gjennomføre kurs og opplæring. Ved å gjennomføre seilas I mørke, falt mange brikker på plass I forståelse av fyr og lykter, og lanternebruk. Takk til Jan og Sandnes for en god samling, og jeg ser frem til neste samling.

Melding 273 av 280
Fra: Henriette
Bosted: Fitjar
Sendt: 13/2-17 16:46

Tusen takk for eit kanon opphold der hos dåke. Va kjekke folk på kurset og flott kursholder og👌🏽 Kjekt at me fekk prøva å kjøra båten der hos deg. Tusen takk

Melding 272 av 280
Fra: Svein E. Abrahamsen
Bosted: Sandnes
Sendt: 13/2-17 16:18

Etter å ha kommet vel gjennom første del av D5L med både praksishelg og eksamen kan jeg konkludere med at dette er både kjekt og nyttig. Spesielt helgeturen opp til Bekjarvik er minnerik når den foregikk på den mørkeste helgen i vinter, der betydning av fyrlykter fikk en ny mening.

Jan Welde har evnen til å engasjere med sin lune humor, brede skippererfaring og store maritime kompetanse. Dette kurset anbefales for alle med interesse for sjø og båtliv.

Melding 271 av 280
Fra: Magnus Nikoma Haugen
Bosted: Tromsø
Sendt: 13/2-17 15:56

Tusen takk for en veldig bra kurshelg. Veldig lærerikt. Praksistur med instrumentbruk, lanterner og lykter/fyr er svært verdifullt. Mye enklere å lære i praksis enn bare med teori. Flotte kurslokaler i Sandnes.

Skriv din hilsen

280 innlegg i gjesteboken

Copyright © Lars H. Helgesen