Velkommen til gjesteboken for Båtskolen Poseidon

Tilbake til hovedsiden

logo

Skriv din hilsen

Melding 304 av 304
Fra: Marius Witte
Bosted: Longyearbyen/Alta
Sendt: 19/3-19 17:49

Super langhelg med D5l kurs ombord i Sandnes. Navigasjon er et tema man må jobbe med for å komme seg igjennom, men Jan er en mann med mye kunnskap og evne til å lære denne bort. Ser fram til neste samling i begynnelsen av april. Stor takk til de på kjøkkenet som stilte opp med rikelig av god mat.

Melding 303 av 304
Fra: Vebjørn Schjølberg
Bosted: Alta/Svalbard
Sendt: 19/3-19 17:48

Jeg valgte å ta D5L kompaktkurs hos Jan pga. travle dager. I forkant av kurset hørte fra mange at D5L kurset kan være vanskelig og mye stoff samtidig. Men med Jan som instruktør er det ingen problem, denne mannen kan virkelig alt og ekstremt flink til å lære bort. Dette kurset kan virkelig anbefales, det er nesten så jeg får lyst til å ta det en gang til.
Også må jeg skryte litt av M/S Sandnes for fantastisk oppvartning gjennom hele kurs helgen.

Melding 302 av 304
Fra: Eirik Schau
Bosted: Isdalstø
Sendt: 21/2-19 14:31

Akkurat ferdig med Navigasjonsdelen i D5L kurset. Kurset var delvis ombord på M/S Sandnes og Jan Welde sin Posiedon II. M/S Sandnes skapte en flott atmosfære rundt kurset, vi bodde og spiste ombord. Maten var god norsk mat, så byssen skuffet aldri!
Jan Welde er entusiastisk og oppriktig interesert i det han driver med, hans pågangsmot smittet over og det ble lange, men utrolig lærerike dager! På den praktiske delen ombord på Poseidon II var Jan tryggheten selv, utrolig lærerikt og godt faglig innhold! Dette kurset kan trygt anbefales!

Melding 301 av 304
Fra: Allan
Bosted: Bergen
Sendt: 19/2-19 16:22

Takker Båtskolen og Jan for en fin og lærerik helg på kurs :-) :-)

Melding 300 av 304
Fra: Ingeborg Polden
Bosted: Fitjar
Sendt: 19/2-19 08:40

Glimrende opplegg! Jan underviser på en engasjerende og forståelig måte, noe som er helt nødvendig for å komme gjennom pensum på den korte tida.
Gleder meg allerede til siste del av kurset.

Skriv din hilsen

304 innlegg i gjesteboken

Copyright © Lars H. Helgesen