Velkommen til gjesteboken for Båtskolen Poseidon

Tilbake til hovedsiden

logo

Skriv din hilsen

Melding 296 av 306
Fra: Ørjan Fjeldsgaard Hagen
Bosted: Mandal
Sendt: 18/2-19 17:31

Hei og takk for en lærerik langhelg! Det har vært hektiske dager, men vi har kost oss hele tiden. Enormt kunnskapsrik mann med evne til å lære bort. Vi hadde base på MS Sandnes med meget god bevertning! Gøy med nattseilas også! Vi sees!

Melding 295 av 306
Fra: Arnstein Rugland
Bosted: Stavanger
Sendt: 27/1-19 22:03

Deltok på praksistur Hundvåg - Bekkjarvik - Hundvåg 19 og 20 januar. Meget godt og lærerikt opplegg med 2 timers vakter hvor en rullerete på oppgavene og omsette teori til praksis. Hyggelig selskap hvor alle fikk kyndig veiledning underveis av reder og flaggskipperJan. Middagen på gjestgiveriet i Bekkjarvik var av samme toppklasse som resten av opplegget. Takk for en lærerik tur.

Melding 294 av 306
Fra: Kåre Skartland
Hjemmeside: http://www.skartland.no
Bosted: Klepp
Sendt: 21/1-19 11:46

Tusen takk for en kjempefin helg på Poseidon II. Flott tur i strålende vær med omtrent vindstille, sist i Januar, gjorde turen ekstra behagelig. Bømlo området er full av nydelige "leier", og Jan la en spennende rute med innløp til Kulleseidkanalen fra Havsiden. Artig å oppleve at selv om farvannet var ukjent for meg, så var det helt greit å ta seg fram etter kart, kompass, plotter og radar. Nå gleder jeg meg til våren og sommeren med mange flotte turer, og D5L kurset gjør meg tryggere, spesielt i ukjent farvann. Vil gjerne anbefale Baatskolen med 6 av 6 stjerner.

Melding 293 av 306
Fra: Rolf Pettersen
Bosted: Stavanger
Sendt: 21/1-19 09:15

Takker for en flott helg ombord i Poseidon II
Til tider vanskelig puggestoff ble omsatt til praksis på en flott måte med kyndig veiledning. Og så en hyggelig aften på Bekkjarvik Gjestgiveri med god mat og hyggelig sosialt samvær. God kunnskap og gode minner vil følge med.

Melding 292 av 306
Fra: Morten S. Frøyland
Hjemmeside: http://wisesurvey.no
Bosted: Sandnes
Sendt: 9/1-19 07:41

Takk for en flott tur Jan!
Meget lærerik praksistur med Poseidon II som omfattet seilas i smale sund og traffikerte fjorder. Supert å ha en erfaren sjømann til å undervise sjømannskap i praksis, ikke bare i klasserommet.

Skriv din hilsen

306 innlegg i gjesteboken

Copyright © Lars H. Helgesen