Velkommen til gjesteboken for Båtskolen Poseidon

Tilbake til hovedsiden

logo

Skriv din hilsen

Melding 270 av 280
Fra: Frode Sandstad
Bosted: Stord
Sendt: 13/2-17 10:16

Da nærmer det seg slutten av en aktiv kurshelg på Sandnes. Nå gjenstår bare eksamen, og den kan lett gå bra. Mye stoff, på kort tid. Absolutt å anbefale. Veldig inspirerende inspirerende og dyktig instruktør, kombinert med lærerik praksistur i mørket gir utrolige resultater😉 Dette har vært kjekt.

Melding 269 av 280
Fra: Roger Dahl
Bosted: Alta
Sendt: 12/2-17 23:35

Det har vært en vanvittig flott langhelg. Masse teori og praksistur som var verdt vel så mye som masse av teorien. Skulle bare ønsket det var mer av praksisen. Mørkeseilasen var svært verdifull.

Melding 268 av 280
Fra: Helge Bårdsen
Bosted: Fitjar
Sendt: 12/2-17 15:45

Heisann!
Takk for ein utrulig lærerik langhelg :)
Dette kan Dere 👍

Melding 267 av 280
Fra: Øystein
Bosted: Oslo
Sendt: 2/5-16 22:29

Vil med dette takke for noen innholdsrike, hektiske og intensive samlinger, med en fin gjeng og kunnskapsrik kaptein. Jan leverer fagstoffet med innlevelse, eksempler og anekdoter. At kurset kalles "intensivkurs" er ingen underdrivelse, da det er hard jobbing fra morgen til kveld, kun avbrutt av gode måltider servert på MS SANDNES, hvor det prates om deklinasjon, perpendikulær, azimut, omvendt strømkobling, pyramidebølger, §44, spring, gult signalflagg, KM, KG, GZ-arm, EPIRB, lastemerke og rettvisende peiling.
Med §2 i mente er nå kysten klar...

Melding 266 av 280
Fra: Yasmin
Bosted: Nauticat'n
Sendt: 25/4-16 19:21

Takk til Jan, og gjengen på D5L og på D5LA. Etter nøye vurdering falt valget på Båtskolen Poseidon. Det viste seg å være å være et valg som ga flere positive effekter enn jeg kunne tenke meg på forhånd. Vi studenter var ulike på hvert vårt vis, men du verden så kjekt vi hadde det i lag og hvor god stemning det har vært! Lærer Jan, du er kunnskapsrik og erfaren og loste oss studenter gjennom pensum med gode forklaringer. Undervisningen din er "et must" for å kunne forstå. Noen er utdannet pedagoger, andre har et naturlig talent til å formidle - og det har du Jan i høyeste grad. Beste hilsener til alle dere i gjengen og takk for god lagånd på gjennom dagene!

Skriv din hilsen

280 innlegg i gjesteboken

Copyright © Lars H. Helgesen